Kerkohet Arkitekt per projektet e UNDP-se

Sherbime Inxhinierike dhe Ndertimi > Dizenjim dhe Projektim

07/09/2012 - 09:38

UNDP Programi i Zhvillimit te  Kombeve te Bashkuara ne Shqiperi, kerkon nje arkitekt per per realizimin e nje prej programeve te saj ARTGold2). Per me shume infoirmacion, te interesuarit mund te vizitojne faqen e UNDP-se www.undp.org.al ose registry.al@undp.org

Afati i fundit i paraqitjes se CV-se eshte 13 korrik 2012 ora 5;00 pm